Ara ja pots comprar els nous rellotges BULGARI SEDUTTORI a Andorra, a Pons & Bartumeu. Una nova, glamurosa i versàtil col·lecció de rellotges de la icònica línia SERPENTI de BULGARI  que representa, amb un disseny atrevit i sense precedents, una nova versió de la serp en forma de rellotge amb una polsera flexible feta d’enllaços hexagonals estilitzats inspirats en les escames d’aquest animal i en els rellotges originals de SERPENTI

La serp és un animal  amb una personalitat singular i un encant perillós que ha capturat des de fa temps la imaginació de l’home i ha estat una figura central en els mites i el folklore de les cultures del món. Símbol de força i poder, també representa l’atractiu i l’encant de les dones. Un rèptil sagrat i simbòlic que ha estat una espècie de tòtem per a BULGARI des dels anys quaranta. Va ser durant aquest període que el joier romà la va domar en un dels seus rellotges;  el cap triangular de la serp contenia la esfera mentre el seu cos entrellaçava el canell amb anells flexibles per crear SERPENTI TUBOGAS. L’any 2019, aquest animal suavitza la pell per a convertir-se en un sorprenent nou rellotge: SERPENTI SEDUTTORI.

La col·lecció es presenta diverses versions, caixa i braçalet d’acer, caixa d’acer i or rosa amb braçalet d’acer, caixa d’acer i or rosa amb diamants al bisell i braçalet d’acer, caixa i braçalet d’or rosa i, finalment, caixa i braçalet d’or rosa amb diamants al bisell:

 

BULGARI SERPENTI SEDUTTORI 33MM STEEL
PVP Andorra : 4.190 €

BULGARI SERPENTI SEDUTTORI 33MM PINK GOLD BEZEL
PVP Andorra : 6.300 €

 

BULGARI SERPENTI SEDUTTORI 33MM PINK GOLD BEZEL DIAMONDS
PVP Andorra: 10.200 €

 

BULGARI SERPENTI SEDUTTORI 33MM PINK GOLD DIAMONDS
PVP Andorra: 25.100 €

 

Deixa’t seduir i vine a descobrir els BULGARI SERPENTI SEDUTTORI a qualsevol de les nostres boutiques .

Related products