El nou Bulgari Aluminium és una reinterpretació del rellotge que Bulgari va llançar el 1998 amb la innovadora combinació d’una caixa d’alumini i un bisell i una corretja de cautxú. Presentar un rellotge en un metall no preciós com l’alumini i amb una corretja de goma en el mercat del luxe era aleshores una concepte absolutament innovador i revolucionari.  A Pons & Bartumeu recordem molt bé aquella èpocatot just acabàvem d’aconseguir la distribució en exclusiva de la marca Bulgari per Andorra i l’arribada dels Bulgari Aluminium ens va corprendre i constituir un èxit sense precedents.

Avui, més de vint anys després, aquest rellotge ens torna a colpir i ens sorprèn encara més perquè és capaç de presentar una imatge avantguardista i rupturista tot mantenint els codis estètics i els materials originals. El seu llenguatge va molt més enllà del sexe, l’edat, les tendències i l’època. Bulgari Aluminium  és senzill però sorprenent i continua enfocant el món de la rellotgeria amb una audàcia i una força innovadores i increïblement contemporànies. De ben segur, que estem davant una nova revolució.

El nou rellotge  és presenta en una sola versió unisex amb caixa de 40 mm d’alumini  anoditzat, corretja i bisell exterior de cautxú i corona, polsadors (versió crono), bisell interior i cargols de titani amb revestiment de DLC (diamond like carbon). Esfera gris o negra amb calendari, moviment mecànic de manufactura amb càrrega automàtica B77 i B130 (versió crono)  i hermeticitat fins a 100 metres. El nou aliatge d’alumini és ultra resistent a la corrosió i al desgast i el nou cautxú, utilitzat en el sector aeroespacial per la seva resistència al calor, és considerat d’alt rendiment  i biocompatible.

Posat al canell, tant en dona com en un home, el nou  Bulgari Aluminium  és d’una lleugeresa,  comoditat, solidesa i versatilitat sorprenents.

                         

Heus ací els tres models unisex amb els que es presenta de moment la col·lecció

Ref. 103382  
40 MM,  automàtic, esfera gris
PVP Andorra: 2.660 €

Ref. 103445
40 MM, automàtic, esfera negra
PVP Andorra: 2.660 €

Ref. 103383
40 MM, cronògraf automàtic, esfera gris
PVP Andorra:  3.830 €

Menció apart mereix l’estoig especial amb el que es presenta el rellotge, radicalment  diferent del l’estoig habitual de Bulgari, i que té forma rectangular i acabats d’alumini a l’exterior i de cautxú negre a l’interior.

No perdeu l'ocasió d'emprovar-vos un Bulgari Aluminium en qualsevol de les nostres boutiques situades en l’eix comercial principal d’Andorra.

Related products