El proppassat 9 de febrer, conjuntament amb Bulgari i Maserati, vam oferir a un reduït grup dels nostre clients un esdeveniment únic de  conducció automobilística i descobriment rellotger.

Els clients van tenir l’ocasió de gaudir l’experiència trepidant d’efectuar un test drive del nou MASERATI LEVANTE VULCANO per les carreteres de muntanya d’Andorra, acompanyats per un pilot professional. Aquest vehicle s’ha produït en una sèrie limitada de només 150 unitats.

En acabat, ja més relaxats, en la nostra boutique de la Plaça Rebés 5 a Andorra la Vella ,  van poder descobrir els nous rellotges BULGARI OCTO MASERATI, una edició limitada fruit del partenariat d’ambues marques.

Els nous rellotges BULGARI OCTO MASERATI porten el moviment de manufactura BULGARI BVL 262 , amb mitja complicació d’hores saltants i minuts retrògrads (210 graus) i es presenten en dues versions :

  • GRAN LUSSO, amb caixa or rosa, esfera antracita de 41mm i corretja de pell integrada, edició limitada
  • GRAN SPORT, amb caixa d’acer amb revestiment de DLC ’diamond like carbon’, esfera negra de 41 mm i corretja de pell  integrada, edició limitada.

Ambdós rellotges són disponibles només sota comanda especial.

No us els perdeu

Per a més informació adreçeu-vos a les nostres boutiques.