POM%20PB2%20PORTADA%201080x675.jpg

El proppassat 25 de novembre, vam inaugurar els nous córners POMELLATO de les nostres boutiques de la Plaça Rebés 5 i l’Avinguda Meritxell 97 d’Andorra la Vella.

I per a celebrar-ho vàrem convidar el nostres millors clients, amics i seguidors a un còctel privat a la boutique de l’Avinguda Meritxell 97, engalanada amb una decoració floral i una ambientació italiana especials per a l’ocasió.

Els nous córners corresponen a la darrera generació del mobiliari dissenyat per POMELLATO i permeten presentar les joies de la marca en univers únic i en tot el seu esplendor.

El CEO de PONS & BARTUMEU, Enric Bartumeu, i l’Area Manager de POMELLATO, Júlia HERRANZ, van adreçar unes paraules als assistents posant de manifest la fortalesa de la col·laboració entre les dues entitats i la voluntat d’oferir al públic andorrà i als visitants la millor presentació de les joies de la firma milanesa.

Creades artesanalment per les mans d'experts orfebres, les joies de POMELLATO destaquen pel seu disseny únic, el color de les seves gemmes i l’estil inconfusible que proporciones les innovadores tècniques de talla i muntatge de les gemmes. Així, en un ambient càlid i distès, els assistents van poder descobrir les peces més icòniques de les col·leccions NUDO, CAPRI, SABBIA, TANGO, ICONICA, FANTINA i M’AMA NON M’AMA. Polseres, anells, arracades, penjolls i collars plens de color, creativitat, singularitat, tendència i glamur.

Una magnífica vetllada que es va complementar amb els platets italians healthy cooking de Pili Borra i l’acompanyament musical de Kic Barrroc i Àlex Murga.

No perdeu l’ocasió de descobrir l’univers POMELLATO en els nous córners de la No pierdan la ocasión de descubrir el universo POMELLATO en los nuevos córneres de la Plaça Rebés 5 y la Avinguda Meritxell 97 y también en nuestra boutique de la Avinguda Carlemany 64.

POM PB2 1.jpg