Baume & Mercier és una marca rellotgera que va ser fundada el 1830 amb el nom de “Frères Baume” pels germans Louis-Victor i Célestin Baume, que van obrir un “comptoir  horloger” a Les Bois, un poble del Jura suís. Poc a poc, la marca es va anar expandint i el 1851 va establir una sucursal a Londres amb el nom de “Baume Brothers”, el que li va permetre l’expansió per tot l’Imperi Britànic. A finals del segle XIX, la companyia ja tenia una reputació internacional establerta i ja era un actor indispensable de l’escena rellotgera suïssa.

Els seus rellotges havien establert rècords de precisió i guanyat deu grans premis i set medalles d’or en fires d’abast mundial; en particular el 1892 Baume va guanyar el concurs de cronometria organitzat per l’Observatori de Kew (Londres) amb un cronòmetre de butxaca equipat d’un moviment tourbillon, el rècord de precisió del qual va tardar deu anys en poder-se superar.

El germans Louis-Victor i Célestin Baume, fundadors de la marca.

Rellotges de butxaca Baume del 1869.

El 1918, el director de l’empresa William Baume es va associar amb Paul Mercier per fundar la marca “Baume & Mercier” a Ginebra. La firma es va especialitzar en la fabricació de rellotges de polsera, particularment models no convencionals que no tenien la forma tradicional rodona. El 1919, Baume & Mercier van ser guardonada amb el segell de Ginebra, la màxima distinció internacional de l’època en la rellotgeria.

William Baume i Paul Mercier.

Des d’aleshores i amb el pas del temps, la firma ha evolucionat constantment consolidant la seva reputació i prestigi mundials com una marca tradicional de rellotges suïssa, que fa de la innovació tècnica i estètica el seu valor fonamental.

El 1988 l’empresa es va unir al grup Vendôme, que més endavant es convertiria  en Richemont.

La col·lecció actual de BAUME & MERCIER és una mostra de rellotges masculins contemporanis i icònics, com els CLIFTON BAUMÀTIC, esportius per a homes urbans, com el CLIFTON CLUB, o clàssics intemporals per home i dona, com els CLASSIMA:

CLIFTON BAUMATIC. Automàtic amb certificat de cronometria.

Moviment B&M Baumatic BM13-1975A. Ref. M0A10436

PVP Andorra: 2.520 €

CLIFTON CLUB. Automàtic.

Moviment B&M Baumatic BM13-1975A. Ref. M0A10486.

PVP Andorra: 1.890 €

Una variada gama de rellotges, doncs, que combinen el prestigi  de la més pura tradició rellotgera suïssa amb la modernitat dels seus dissenys innovadors i intemporals.

Si vols comprar un rellotge BAUME & MERCIER a Andorra, no ho dubtis,  vine a descobrir la col·lecció sencera a PONS & BARTUMEU, a la nostra boutique de l’Avinguda Meritxell 97.

Productos relacionados